jueves, 21 de mayo de 2009

ReflejosReflejos tracta d'un ex policia que ha de salvar a la seva família d'una terrible força maligna que utilitza els miralls per entrar en la seva casa. Ben Carson ha patit molt, ja que fa un any era detectiu, i va ser suspès del seu treball al Departament de Policia de Nova York desprès d'haver disparat fatalment a un altre policia que treballava d'incògnit, un accident que no nomès li va costar el seu treball sinò que el va portar a l'alcholisme i el va fer allunyar de la seva dona i els seus fills.


Ansiós per superar-ho i reunir-se de nou amb la seva familia, Carson comença a treballar de vigilant nocturn a les ruines dels magatzems Mayflower. El que una vegada va ser un símbol de prosperitat ara va deteriorant-se en la foscor, igual que va corrompent un vaixell fantasma, devastat per un gigantesc foc que es va cobrar moltes vides innocents.  

A un immens vidre es reflexen imatges terrorífiques que inquieten profundament a Carson. En algunes escenes un es donarà compte que a mesura que avança la trama s'enganxarà més a la butaca!!

Recomanada!!!

2 comentarios:

  1. Gràcies pel blog, m'encanta el cinema i així em posaré al dia de quines pel·lícules he d'anar a veure i quines no!
    :)

    ResponderEliminar
  2. Jo també vull donar gràcies al blog! Ha estat una de les pel·lícules que més por m'han fet!

    ResponderEliminar