martes, 19 de mayo de 2009

Lost (Perdidos)Lost és una sèrie de televisió estadounidense que narra les aventures d'un grup de persones que pateixen un accident aèri a una misteriosa illa de l'Oceà Pacífic i com a partir d'aquí han de sobreviure a la illa!
És una sèrie que si que recomano com una de les més interessants i que enganxa més, barreja intriga, suspense, i moltes històries a l'hora que estàn relacionades! 

Doneu-vos pressa que ja va per la 5é temporada!!!
2 comentarios:

 1. Lost Lost Lost!!

  Ben, convençut de que ha de fer tot el que digui John Locke, mata a Jacob. Pero si John Locke resulta estar mort, qui és en realitat? Mirant enrrere, en el capítol en que Ben és "jutjat per l'illa", apareix la seva filla morta. Durant l'últim capítol de la temporada, Richard assegura no haver vist mai ningú tornar a la vida. Així que la filla de Ben només pot ser el fum, que te capacitat d'agafar forma humana. I d'una tirada fent-se passar primer per la filla de Ben, i després fent-se passar per Locke. aconsegueix matar a Jacob. Així que aquell qui parla amb Jacob a la platja, durant l'últim capítol, és tambe el fum, el monstre, o com li digueu.

  Està clar que no sabem com començara la 6a temporada, pero sembla evident que la base serà la lluita entre Jacob i el Fum. Qui és el bo i qui el dolent? Començaran la 6a temporada arribant a Los Angeles? Si és així, Sawyer tornarà a ser un antisocial? Que passarà amb Kate i el policia? Com ficaran al Walt de petit si deu de tenir 16 anys?

  Fins a 2010 no sabrem res! Pero tota teoria és benvinguda...

  Quim

  ResponderEliminar
 2. jo akavo de començar la segona temporada! soc una fanaticaaaaa!!!!

  ResponderEliminar